20 Ağustos 2024 Salı

KÖR NOKTA (Yaralandığın yer senin kör noktandır)

Trafikte, Kamyonların, Tırların kör noktası var ve kaza olduğunda, genelde bu büyük araçların o bölgesi yaralanıp zarar görüyor.

Yaralandığın yer senin kör noktandır, evet benimde kör noktam kalbim, çünkü hep kalbimden yaralanıyorum. Bugün haftanın ilk günüydü ve bugün ne hissettim biliyormusun? Beni sevmediğini hissettim, sevmiyorsun biliyorum ama umut dünyası işte, sadece ilk defa kabullendim, insanın böyle üzgün olduğu durumlarda, göğsüme taş oturdu derler ya, Göğsümde kocaman bir taşla saatlerce seni düşündüm, doluya koydum almadı, boşa koydum dolmadı, düşündükçe onca çabamın, emeğimin, zamanımın boşa gittiğini hissettim. Eve sığamadım, duvarlar üstüme geliyor gibi bir çıkmaza girdim, sanki beni anlayacakmış gibi duvarlara anlattım sana olan sevgimi, Yemin etsem başım ağrımaz ama bir duvarın bile senden daha anlayışlı olduğunu söyleyebilirim. Çünkü ben sana, sana olan sevgimi, hislerimi, duygularımı daha doğrusu ben sana hiç bir şeyi anlatmayı cesaret edemedim. Sen ne kırgınlıklarımı anladın, nede sana olan sevgimi, sen görmezden gelmek istedin beni, Sevgimi görmezden gelmen sorun değil ama sen benim kör noktamı bilip sürekli oraya yanaşıp yaralaman yüzünden öyle bir araftayım ki, senin gönlünde nereye ait olduğumu asla bilemedim. Aynaya baktım ve biliyormusun? Karşımda duran, kendime acıdım, insan kendine acır mı? Ben kendime acıdım. O yüzden ben aynaya değil, sana bakmak isterdim.

Mesala ; Sen aynaya bakınca şiir yazabiliyor musun? Hayır dediğini duyar gibiyim ama ben sana bakınca yazabiliyorum. İlham gelmesinin sebebi, benim olan sevgim. Ben bugüne kadar yanılmadım, sevgimle beni yaralamak belki hoşuna gidiyor ama kimse, kimsenin tek seçeneği, tek çaresi, tek çıkar yolu değil, bunu bil. Kendine mecbur olunduğunu sananlar bir gün yalnız kaldıklarında anlarlar derler, Belki büyük bir araç misali, büyük bir insan değilim ama çok büyük bir sevgim var, buda karşılıksız olduğunda, yaralandığım yer kalbim orası da benim kör noktam, Bir insan sevgiden, aşktan,sadakatten,duygularından canı acıdığında bilin ki, nereden, yaralanıyor, canı yanıyorsa, yaralandığın yer senin kör noktandır.... Benim kör noktam, sana olan sevgim yüzünden maalesef kalbim....

 #sevgi #muhammedarat #sevgim #körnokta #yaralandığınyerseninkörnoktandır 

2 Ağustos 2024 Cuma

SEVGİ Mİ ? SADAKAT Mİ ? " C "ŞIKKI HİÇBİRİ

 Bu zamanda, daha doğrusu bu yaşımda şunu gördüm, öğrendim diyebilirim, gerçekten birini sevmeyeceksin, hoşlanacaksın ama sevmeyeceksin, ciddi değil, olursa olur, olmazsa olmaz, çok da önemli değil demeyi bileceksin. Ben beceremiyorum ama şu an kalbimle değil, aklımla yazıyorum.

Soruyorlar sevgilin var mı? Yok dediğim zaman, var gibi duruyor, yazdıklarımı soruyorlar, Sevgi hissi olan yazılar sadece, ben o işleri çok sallamıyorum, Sevdim evet, seviyorum hâlâ ama o olacak iş değil o yüzden takılmıyorum, zaten ben seni düşünmüyorum ki, sevmezsen sevme be, sevgi ne ki zaten, ben öyle duygulara papuç bırakmam zaten, sevgi vakti geçmiş bir duygu, ben düşünmüyorum seni, bazen düşünüyorum işte, iş yerinde, otobüste, evde, koltukta oturup, akşam sana gün içinde olan biteni anlattığımı, yemek yerken, işte şu an karşımda olsa beraber yer sohbet ederiz gibi saçma düşünceler işte, bunları sen boş ver zaten, sana güvenmek istiyorum, yada bazen konuşsam mı? diye düşünürken, işte bazen öyle yerlerde, öyle zamanlarda öyle bir şey yapıyorsun ki, hayran oluyorum sana, iyi ki sevmişim diyorum, hem çok iyi ruhlusun, hemde harikasın, bazen de kalbime kızıp neden onu sevdin diyorum. Düşünüyorum da sevgi mutlaka yaşanmalı mı? Hayatta insanın karşısına kolay çıkabilen bir şey değil sevgi, kolay denk gelmez yani, sevgiden geçmek için, çok kutsal bir gerekçen olması lazım.

Sadakat önemli, ben sevgimin, karşılığının olmayacağını bilmeme rağmen, belki bir umut, oda sever yada o da sevecekti, işi çıktı yoksa kesin severdi diye bahaneler uydurup, platonikte sevsem seni, başkasına ne bakarım, nede, başka birini aklımın ucundan dahi geçirmem, yanlış belki ama sadakatı, sevgiyi önemli diye, aşıladılar bizi küçüklükten bunların önemli olduğuna, ben bazı şeyleri konusmaşamda yazarak anlatmaya çalışıyorum, belki sana göre, ben deliyim, ben manyağın tekiyim, çünkü sen benim dışımda, ben olmayımda senin için........ sen ya o elini tuttuğunu seversin, yada her kimse işte, sadakata,sevgiye insanlar artık önem vermiyor, insanın sosyal hayatta koluna birini takması lazım gibi düşünüp ona göre davranıyorlar,

Hevesleriyle ile sevgiyi, İhtiraslarıyla sadakatı, karıştırıyorlar, herkes kendi cenazesini izlemek ister aslında, kim nereye gitmiş, sensiz dünya nasıl olmuş oturup izlemek ister, Sevgiyi sadakatı yaşamayı bilmeyenlerin elinde oyuncak olmuş bir dünyada yaşamaktayım, anlam veremiyorum, mümkün mü? Sevgimden, aşkımdan ölüyorumdan, si.....de değile geçilebilir mi? Belki gerekçeye göre değişir ama bana sorarsanız bunu kalbimle değil aklımla yazıyorum, SEVGİMİ, SADAKAT Mİ derseniz, ben " C " şıkkı HİÇ BİRİ diyorum, peki siz ne diyorsunuz?

 #muhammedarat #sevgi #sadakat #sevgimi #sadakatmi #sevgimisadakatmi #aşk #cşıkkıhiçbiri #blogspot